Salon Tipi Split Klimalar Nedir-Salon Tipi Split Klimalar Nerelerde Kullanılır-Salon Tipi Split Klimalar Özellikleri

Salon tipi split klimalar
Salon Tipi Split (Ayrık) Klimalar, insan yoğunluğunun fazla olduğu yerler için ideal çözümler sunar. Bu klimalar orta ölçekli alışveriş merkezleri, konferans salonları gibi mekânlar için öncelikli olarak düşünülebilirler.

Kışları çok sert geçmeyen yerleşim bölgeleri için salon tipi split klimalar mükemmel çözüm olabilirler.18.000 ~ 60.000 Btu/h

Salon Tipi Split Klima Nedir?

Buzdolabı gibi ayaklı ve dikey görünümlü olan salon tipi split klimalar, özellikle mağaza ve toplantı salonu gibi insan sirkülasyonunun fazla olduğu geniş mekanlar için idealdir.

Salon tipi split klimalar, yüksek hızlı ve güçlü fan sistemleri ile homojen hava dağılımını sağlarlar. Standart olarak ek ısıtıcı takviyelidirler. Bu sayede heat pump ısıtma sistemini destekleyerek düşük dış ortam sıcaklıklarında da sorunsuz çalışırlar. 

Salon Tipi Split Klimalar Nerede Kullanılır?

Konutlarda, İş yerlerinde, Toplantı salonlarında, Bilgi işlem odalarında,Mağazalarda, Alışveriş merkezlerinde, Isıtılması ve soğutulması istenen tüm mekanlarda güvenle kullanabilirsiniz.

Salon Tipi Split Klima Nasıl Monte Edilir?

Salon tipi split klimanızın iç ünitesi, klima kullanacağınız mekana, dış ünitesi ise bu mekanın dışında kalan ve atmosfere açık olan bir alana monte edilir. Teras, açık balkon veya pencere altları dış ünite montajı için uygun alanlardır.

İç ve dış ünite; bakır boru, elektrik kablosu, drenaj hortumu, izolasyon ve dekoratif bandajdan oluşan ara tesisat ile birbirine bağlanır. Bu bağlantı esnasında klimanızın altında kalacak şekilde duvarınızda açılan 10 cm çapındaki dairesel ara tesisat yuvası montaj bitiminde izolasyon malzemeleri ile tamamen kapatılır. 

Yüksek seviyede teknik bilgi ve tecrübe gerektiren salon tipi split klimanızın montajı, mutlaka klima teknik servisiniz tarafından yapılmalıdır.


Salon Tipi Split Klimalar Nedir-Salon Tipi Split Klimalar Nerelerde Kullanılır-Salon Tipi Split Klimalar Özellikleri


Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »