Buzdolabı Ara Bölme Rezistansı Nedir-Buzdolabı Ara Bölme Rezistansı Nerelerde Kullanılır-Buzdolabı Ara Bölme Rezistansı Arızası

Ara Bölme Rezistansı-Defrost Rezistans buzdolabının bir parçası olarak.Çift kapılı ve no-frost buzdolaplarında ara bölme rezistansı olarak kullanılır.

Ara Bölme Rezistans buz çözme ısıtıcısıdır,genelde buzdolabının evaporatörünün altında veya buzdolabınızın dondurucu bölümünün arka panelinde ya da dondurucu bölümünün zemininde iki bölüm arasındaki soğukluğun ayarlanması için kullanılır. 




Buzdolabı Ara Bölme Rezistansı Nedir-Buzdolabı Ara Bölme Rezistansı Nerelerde Kullanılır

Buzdolabı rezistansı, buzdolabının çalışmasını sağlayan cihazın ısıtma elemanıdır. Bir buzdolabı defrost rezistansı kırılmışsa veya aşınmışsa, buzdolabının içinde sabit bir sıcaklık tutamayabilir. Bu, buzdolabının verimsiz çalışmasına neden olarak çok fazla enerji harcar ve siz ve aileniz için güvenlik riski oluşturabilir. 

Defrost rezistansı arızası nedeniyle aynı sıcaklığı korumadığını fark etmek için evdeyken buzdolabınızın uzun süredir çalıştığından emin olun. Ayrıca, direnci test etmek ve yeniden çalışmasını sağlamak için değiştirilmesi veya onarılması gerekip gerekmediğini öğrenmek için bu adımları izleyin!

Buzdolabı rezistansı, buzdolabı kontrol panosunun arkasında bulunan çok küçük bir elektrikli cihazdır. Rezistansı, elektrik kullanan bir sistemdir ve bu durumda ağırlıklı olarak ısı akışına direnmek için kullanılır. Buzdolabı rezistansı, buzdolabına giren ve çıkan ısı akışını kontrol eden şeydir. 

Buzdolabından çıkan ısı akışı çok yüksekse, buzdolabının aşırı ısınmasına neden olarak ısınmasına neden olur. Öte yandan, buzdolabından yeterince ısı çıkmazsa, çok soğuk olacak ve buzdolabı olması gerektiği kadar soğumayacaktır. Buzdolapları çok sıcak olmayı sevmezler ve çok soğuk olmayı sevmezler ve buzdolabının sıcaklığını her zaman sabit tutan şey rezistanstır.



Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »